info (@) yerelyonetimler.org.tr | Tel: 0312 220 25 32  

×

Uyarı

JUser: :_load: 12 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Eposta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
TKDK Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu Başkanı Dr.Muhammed ADAK beyi makamında ziyarette bulunduk, engin deneyim, çözüm odaklı bakışı, tevazu duruşu ve ilgi alakalardan ötürü değerli Başkana ve kurumuna şükranlarımızla.
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü sayın Mustafa KAYHAN beyi makamında ziyarette bulunduk. Engin deneyim, çözüm odaklı görüşü, tevazu kişiliğiyle misafirperverlik ve ilgilerinden dolayı Derneğimiz adına şükranlarımızla.
İçişleri Bakanlığı, YİKOB Daire Başkanı, Sayın Muhsin ERYILMAZ  Beyi makamında ziyarette bulunduk.İlgi ve alakalarından dolayı Derneğimiz adına teşekkür ederiz.
Türkiye Belediye Başkanlar Birliği Genel Başkanı Sayın Hüseyin ERER ve Genel Sekreter Sayın Halim ÇAKIR beyi Makamında ziyarette bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.
Al Sancak Partisi Genel Başkanı ve Yöneticileri Dernek Genel Merkezimizi ziyarette bulunarak bizleri onurlandırdılar. Değerli Genel Başkan Sayın Nuri ÇELEBİ ve Yöneticilerine teşekkür ederiz.
İçişleri Bakanımız Danışmanı Sayın Fevzi Sevgili beyi makamında ziyarette bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı değerli üstada çok teşekkür ederiz.@YYDEnstitusu @YYDHABER
Sayfa 1 / 34