info (@) yerelyonetimler.org.tr | Tel: 0312 220 25 32  

×

Uyarı

JUser: :_load: 12 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Eposta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Dergimizin 8.Sayısı E-Dergi olarak Yayınlandı. Okuyabilmek için ABONELİK menüsünden formunuzu doldurup göndererek, sistemimizden okuyabilirsiniz. Ayrıca daha önceden basımı yapılmış olan dergilerimizi de online olarak okuyabilirsiniz. Emeği geçen bütün yazar, editör ve üyelerimize dergimiz adına teşekkür ederiz. Abonelik için http://ictihat.yerelyonetimler.org.tr/abonelik.html adresini tıklayınız.

Dergimizin 5.Sayısı çıktı.

Yerel Yönetimler İçtihat Dergisinin 5. Sayısı Yayında... Emeği geçen ekibimizi ve değerli arkadaşlarımızı  tebrik ve takdir ediyoruz. Abonelik için  http://ictihat.yerelyonetimler.org.tr/yeni-uye adresini tıklayınız.

Yerel Yönetimler Derneği olarak, Milli ve Manevi değerleri benimseyip hedeflemiş gençlerimizi toplumsal ve sosyal sorunları tanıma ve çözüm arama alışkanlıklarını güçlendirme adına; değerlere saygılı, inançlı, ilime, bilime, yenilikçiliğe ve Yerel Yönetimlerdeki gelişmelere değer katan Yerli, Milli ve Manevi duygularla dayanışma aidiyeti geliştirme amacı güden bunun yanında erdemli, ilkeli, tutarlı, yenilikçi ve çağı yakalayan yerelci gençliği yetiştirmek hedeflerimizin birinci sırasında yer almaktadır.

Kamu ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve sorun çözme kabiliyetinin artırılması adına belediyelerimize  “Protokol Kuralları ve Halkla İlişkiler” alanlarında eğitimcilerimiz tarafından ücretsiz olarak ilgili kurumun eğitim salonunda, yetkili makamınızın ve derneğimizin belirleyeceği gün ve saatte eğitim programları düzenlenmektedir. Belediyenizin de bu konularda eğitimden faydalanmak istediği takdirde derneğimizle irtibata geçilmesini,

Saygılarımızla  arz ederiz.

İrtibat Bilgileri

  • 0 530 327 15 51
  • 0 532 069 21 06

Dergimizin 3.Sayısı çıktı.

Yerel Yönetimler İçtihat Dergisinin 3. Sayısı Yayında... Emeği geçen ekibimizi ve değerli arkadaşlarımızı  tebrik ve takdir ediyoruz. Abonelik için  https://yerelyonetimlerictihat.com/yeni-uye adresini tıklayınız.

Dergimizin 2.Sayısı çıktı.

Yerel Yönetimler İçtihat Dergisinin 2. Sayısı Yayında... Emeği geçen ekibimizi ve değerli arkadaşlarımızı  tebrik ve takdir ediyoruz. Abonelik için https://yerelyonetimlerictihat.com/yeni-uye  adresini tıklayınız.

Dergimizin 1.Sayısı çıktı.

Yerel Yönetimler İçtihat Dergisinin 1. Sayısı Yayında... Emeği geçen ekibimizi ve değerli arkadaşlarımızı  tebrik ve takdir ediyoruz. Abonelik için http://ictihat.yerelyonetimler.org.tr/yeni-uye adresini tıklayınız.